Силна драма в Украйна, свързана с популярна личност. 35-годишният популярен украински

...
Силна драма в Украйна, свързана с популярна личност. 35-годишният популярен украински
Коментари Харесай

Драма в Украйна! Кинозвезда загина на фронта

Силна драма в Украйна, обвързвана с известна персона. 

35-годишният известен украински артист от киното и телевизионните сериали Алексей Хилски е умрял на фронта в Укрнайна вследствие на тежко раняване, заяви неговата брачна половинка, актрисата Надежда Хилская. Съпругът й е умрял по време на осъществяване на бойна задача, съобщи Дарик.
-->
„ Пиша, само че сама не мога да допускам до край в това. Льоша е умрял. Загинал е по време на осъществяване на бойна задача. Той беше най-хубавият от всички, които познавам. Най-добрият! Най-красивият! Най-талантливият! Всичко, за което се хващаше, го правеше със пристрастеност. А каква жадност за живот имаше! Така обичаше живота! Обичам те, мой воине “, написа Надежда.

Хилски е служил като основен сержант във взвод на разследваща рота на 46-та обособена аеромобилна бригада на десантно-щурмовите войски. По време на войната артистът бил раняван на два пъти, само че след лекуване постоянно се прибирал на фронта. Той е деец от руско-украинската война, взел участие е в освобождението на Херсон, в отбраната на Бахмут и Соледар. Оставя вдовица и дъщеричка Валерия.

" На фронта е премахнат артистът и шпионин Алексей Хилски ", пишат и съветските медии за актьора, взел участие и в съветски продукции.

В сериала „ Повикване “ за спасителите Алексей Хилски извършва основната роля. През 2023 година започнаха фотосите на третия сезон на сериала, а Хилски успяваше да съчетава работата в студиото с присъединяване си в бойните дейности на фронта.

Днес в отбраната на родината си против съветския агресор вземат участие доста от известните в страната артисти като Андрей Фединчик, Александр Печерица, Олег Иваница, Владимир Рашчук, Роман Семисал, Павел Алдошин, Алексей Тритенко, Ахтем Сеитаблаев и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР